Forma part del nostre ADN d’empresa trobar les solucions més sostenibles i col·laborar amb els nostres clients en la seva lluita per la perseveració del medi ambient.

30 de maig de 2022

L’energia solar és una excel·lent manera de reduir la petjada de carboni i millorar la qualitat de l’aire. Protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible de l’ecosistema terrestre i gestionar els boscos de manera sostenible és un dels objectius de l’ONU que es contemplen en el número 13 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Com a enginyeria i consultoria partner de l’Abadia de Montserrat, fem el projecte executiu per a la implementació de camps solars fotovoltaics a la coberta de l’edifici Mirador dels Apòstols i teulada de passera exterior del recinte natural per acomplir amb les soluciones més sostenibles del nostre medi terrestre i patromini històric.

La instal·lació, 100% d’autoconsum sense injecció d’energia excedent a xarxa, estarà formada per un total de 564 panells d’una potència de 400 Wp i una potència pic d’instal·lació de 226,80 kWp, dels quals 165,6 kWp són de la passera i 61,2 kWp de la coberta. Es preveu que la producció dels panells suposi un estalvi energètic de 305.000 kWh/any.

Aquest projecte suposa la primera fase d’un procés que s’allargarà fins a incorporar l’autoconsum elèctric a més ubicacions del recinte i que respon a la voluntat de garantir la sostenibilitat de l’espai natural amb les solucions tecnològiques més avançades que s’emmarquen en el pla estratègic Smart Santuari, dissenyat per ARCbcn.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Els camps necessaris estan marcats amb *