Our services

Som un estudi d’enginyeria dedicat al disseny de sistemes tècnics avançats en els diferents camps de l’enginyeria i la consultoria. Elaborem tots els projectes analitzant les necessitats dels nostres clients per aconseguir la millor solució, oferint tota l’experiència professional per assolir la màxima garantia d’èxit. La nostra enginyeria destaca per oferir al client un servei personalitzat, de qualitat i de compromís.

Satisfem les necessitats i preocupacions dels clients de manera molt personalitzada i amb projectes molt ad hoc en el món de les instal·lacions, l’energia i la sostenibilitat.

Treballem en els sectors: sector sanitari – científic,  oficines i equipaments, hotels i residències, patrimoni cultural, educatiu, esportiu, comercial, habitatges, data centers, industrial, infraestructures i smarts cities.  

Project Engineering

A partir de les necessitats dels nostres clients, així com l'ús dels diferents paràmetres que afecten les instal·lacions, dissenyem, planifiquem, coordinem i dirigim tots els nostres projectes pensant en el seu futur sostenible.

CONSULTORIA TÈCNICA

Ajudem als nostres clients a dissenyar i portar a terme la millor estratègia en vers les seves necessitats tècniques, des d'una vessant de partnership aportant el nostre know how i valors per al seu èxit.

CONSULTORIA ENERGÈTICA

Energy drives our expertise; we provide our know-how to ensure our client’s installations optimise energy efficiency and have the best possible energy strategy.

CONSULTORIA DE SOSTENIBILITAT

És el nostre compromís aportar les solucions més sostenibles per a la preservació del medi ambient. Acompanyem als nostres clients per a que puguin òptimament aportar el millor d'ells mateixos per contribuir a un món millor.

CONSULTORIA LEGAL

Assessorem els nostres clients en el compliment de la normativa, tant per l'obtenció dels permisos i llicències pel funcionament de les activitats de les instal·lacions, com per garantir la seguretat de les persones i la preservació del medi ambient.

PROJECTES R+D+i

We are committed to research and development as the driving force for growth, both in society in general and also for our own professional and personal development. We are involved in a range of projects involving European and regional funding.