19 de gener 2022

Fa poques setmanes que han finalitzat les obres d’adequació de l’INS Josep Brugulat de Banyoles i l’ampliació del seu nou edifici d’aules, els quals han suposat unes actuacions en més de 7.500m² de superfície. En el nou edifici, s’ha realitzat el modelatge BIM de les instal·lacions de sanejament i climatització, juntament amb el despatx Urgell Arquitectes.

Exactament, el projecte ha suposat dur a terme el nou plantejament de sanejament (fecal i pluvial), fontaneria, subministrament de gas, nova producció tèrmica, sistemes de ventilació i tractament d’aire, renovació integral de la instal·lació de baixa tensió i enllumenat, telecomunicacions, sistemes de protecció contra incendi i equipament especial per als tallers de formacions.

A més, del suport integral a arquitectura per modelatge de l’edifici, compliment de l’evolvent tèrmic (HE1), del soroll (HR) i certificació energètica (etiqueta B). Redacció de separata de protecció contra incendi per a la Direcció General de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (DGPEPIS), el suport a arquitectura en la implementació de mesures passives de protecció contra incendi i l’aplicació del DB-SI i DB-SUA.

2 respostes
 1. Avatar
  Josep says:

  Bon dia,

  Hi ha alguna previsió de generació fotovoltaica a superfícies de l’edifici?

  Respon
  • Núria Torreblanca
   Núria Torreblanca says:

   Bon dia, Josep,

   En el projecte no estava contemplat i no s’ha fet durant l’obra.
   De totes maneres, hi ha pendent una renovació de les cobertes i potser llavors es contemplaria aquesta opció.

   Esperem haver-te ajudat. Moltes gràcies pel teu missatge.

   Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *