ELS NOSTRES SERVEIS

Som un estudi d’enginyeria dedicat al disseny de sistemes tècnics avançats en els diferents camps de l’enginyeria i la consultoria. Elaborem tots els projectes analitzant les necessitats dels nostres clients per aconseguir la millor solució, oferint tota l’experiència professional per assolir la màxima garantia d’èxit. La nostra enginyeria destaca per oferir al client un servei personalitzat, de qualitat i de compromís.

Satisfem les necessitats i preocupacions dels clients de manera molt personalitzada i amb projectes molt ad hoc en el món de les instal·lacions, l’energia i la sostenibilitat.

Enginyeria de projectes

A partir de les necessitats dels nostres clients, així com l’ús dels diferents paràmetres que afecten les instal·lacions, dissenyem, planifiquem, coordinem i dirigim tots els nostres projectes pensant en el seu futur sostenible.

Consultoria tècnica

Ajudem als nostres clients a dissenyar i portar a terme la millor estratègia en vers les seves necessitats tècniques, des d’una vesant de partnership aportant el nostre know how i valors per al seu èxit.

Consultoria enegètica

L’energia és el nostre motor de coneixement, aportem el nostre know how per a la màxima optimització i la millor estratègia energètica de les teves instal·lacions.

Consultoria de sostenibilitat

És el nostre compromís, i forma part del nostre ADN d’empresa, aportar les solucions més sostenibles per a la preservació del medi ambient. D’aquesta manera acompanyem als nostres clients per a que puguin òptimament aportar el millor d’ells mateixos per contribuir a un món millor.

Consultoria legal

Dissenyem l’estratègia més eficaç per adequar legalment les instal·lacions, així com portem a terme les legalitzacions com a partners dels nostres clients per a la seva màxima tranquil·litat.

Projectes R+D

La innovació està present en el nostre dia a dia, apostem per trobar les millors solucions per als nostres clients. La inversió en projectes de R+D ens permet no només estar presents en projectes clarament innovadors, si no estar en col·laboració amb empreses de tot el món, el que ens aporta un important creixement que repercuteix en beneficis per als nostres clients.

Translate