La cita més important del sector energètic, que organitza anualment el CEEC, ha comptat enguany amb una assistència rècord de més de 600 professionals

Entregem el premi "Llavor" al projete "e-leaf" de l'Eurecat
Esther Izquierdo entrega el premi “Llavor” al projete “e-leaf” de l’Eurecat

9 de juliol de 2024

WATTEGA s’ha estrenat enguany en l’11a edició de La Nit de l’Eficiència, la cita més important del sector que organitza el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC). Aquest esdeveniment ha reunit a més de 600 professionals del sector energètic al Teatre Nacional de Catalunya. La presència d’ARCbcn i ERF ha estat molt present en l’esdeveniment durant moltes edicions anteriors, però és el primer any que hi participen com a WATTEGA, l’empresa que les uneix.

L’acte, que ha comptat amb ponències rellevants sobre la transició energètica i la intel·ligència artificial, ha servit com a plataforma per debatre els desafiaments i oportunitats del futur energètic. WATTEGA ha tingut l’honor de lliurar el premi al millor projecte en la categoria “Llavor”, que destaca aquells projectes emergents que impulsen el canvi del sector energètic cap a un horitzó més sostenible.

Esther Izquierdo, directora d’Innovació de WATTEGA, ha lliurat el premi a Eurecat pel projecte “E-leaf”, que aborda la manca de materials per a la producció d’hidrogen verd. Aquesta participació ressalta la nostra missió per col·laborar en la transició ecològica i promoure solucions tecnològiques avançades.

La Nit de l’Eficiència no només celebra l’excel·lència en la gestió energètica, sinó que és un impuls per fearmir el compromís que tenim tots els agents amb la sostenibilitat i l’eficiència.

Per a més informació sobre l’esdeveniment, visiteu el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya.