4 Socis
32 Treballadors
+150 Clients
+750 Projectes

Responsabilitat Social Corporativa

Estem compromesos amb les necessitats del nostre entorn social, medi ambiental i econòmic.

Contribuïm de manera responsable al desenvolupament del nostre entorn.

Treballem conscientment per contribuir al compliment dels objectius de desenvolupament sostenible. El foco de la nostra feina es troba entorn els objectius d’energia i sostenibilitat com: 13. Acció pel clima7. Energia assequible i no contaminant, 6. Aigua neta i sanejament  i 11. Ciutats i comunitats sostenibles.

Pel que respecta a les persones treballem per aconseguir la igualtat entenen la riquesa de la diversitat, de manera que al nostre equip com a empresa d’enginyeria consultoria comptem amb un 30% de dones. El que correspon contribuir l’assoliment dels objectius: 5. Igualtat de gènere i 10. Reducció de les desigualtats.

Forma part de les nostres passions educar i sensibilitzar en la importància d’un bon ús de l’energia i la sostenibilitat, treballant per aconseguir l’objectiu 4. Educació de Qualitat. 

Tenim clar que el coneixement i la innovació són aspectes claus per a l’evolució de la societat, de manera que apostem per contribuïr en l’assoliment dels objectius: 9. Indústria, Innovació i Infraestructura i 8. Treball decent i creixement econòmic.

Vols treballar amb nosaltres?

Professionalitat, coneixement, cohesió , innovació, compromís.

Tu també  comparteixes aquests valors?


Et busquem!

En què destaquem

Som una empresa que treballa com un partner del seu client. Busquem l’eficiència cost-benefici de cada projecte segons les necessitats dels nostres clients. Pensem en les solucions de manera més òptima tenint en compte tant la inversió del projecte com els seus costos de gestió, operació i manteniment.

Coneixement transversal
0%
Cohesió d’equip
0%
Compromís
0%
Innovació
0%

Som membres de

 
Translate