ARCbcn
Engineering a better future
Serveis
Descobreix els nostres Serveis
Àmbit Sanitari
Llarga trajectòria en l'àmbit sanitari
Futur
Transformem les oficines del futur
Patrimoni
Compromesos amb el nostre Patrimoni
R+D+i
Apostem per la recerca i innovació
Món
De Barcelona al món
Previous
Next

VISIÓ

El respecte pel medi ambient i un mercat global i competitiu demanaran empreses especialitzades, amb alta capacitat d’adaptació i coneixement en tecnologies, en un ecosistema d’aliances estratègiques.

MISSIÓ

Aportar coneixement, innovació i serveis de qualitat, d’alt valor afegit, per a la millora de la seguretat, el confort de les persones i la preservació del medi ambient, des de l’enginyeria i la consultoria. De Barcelona al món.

VALORS

Coneixement, confiança, compromís, empatia, innovació,
medi ambient, professionalitat, proximitat i qualitat.

ARCbcn

Ingenieros Consultores

Reproducir vídeo

Nuestro ADN

L’ADN d’ARCbcn es representa en cinc pètals d’una flor:

  • Medi ambient: forma parte de nosotros tener presente y conscienciar de manera prioritaria en la preservación del medio ambiente.
  • Energia: és un dret fonamental i és un dels nostres objectius en cada una de les feines que portem a terme; aconseguir la màxima eficiència energètica tant en la producció com en l’ús de l’energia.
  • Instal·lacions complexes: el nostre objectiu és aportar coneixement i serveis de valor. Som capaços de plantejar instal·lacions de complexitat per resoldre els reptes dels nostres clients.
  • Legal: com a partners dels nostres clients ens encarreguem d’aconseguir el compliment normatiu de les seves instal·lacions per a la màxima tranquil·litat i amb la màxima eficàcia.
  • R+D: la innovació és un dels nostres pilars d’empresa, apostem per la innovació perquè és la manera d’evolucionar i poder estar segurs d’oferir les millors solucions als nostres clients.
  • En el centro de nuestro ADN se encuentra el BIM (Building Information Modeling), metodologia de treball col·laborativa per a la creació i gestió dels projectes de construcció que defensem fermament. L’objectiu és centralitzar tota la informació d’un projecte en un model d’informació digital creat per tots els seus agents.

El nostres Serveis

Ingeniería de Proyectos

A partir de las necesidades de nuestros clientes, así como del uso de los diferentes parámetros que afectan las instalaciones, diseñamos, planificamos, coordinamos y dirigimos todos nuestros proyectos pensando en su futuro.

CONSULTORIA ENERGÈTICA

L’energia és el nostre motor de coneixement, aportem el nostre know how per a la màxima optimització i la millor estratègia energètica de les instal·lacions dels nostres clients.

CONSULTORIA DE SOSTENIBILITAT

És el nostre compromís aportar les solucions més sostenibles per a la preservació del medi ambient. Acompanyem als nostres clients per a que puguin òptimament aportar el millor d'ells mateixos per contribuir a un món millor.

CONSULTORÍA TÉCNICA

Ayudamos a nuestros clientes a diseñar y desarrollar la mejor estrategia según sus necesidades técnicas, desde una vertiente de partnership aportando nuestro know how y valores para su éxito.

CONSULTORÍA LEGAL

Asesoramos a nuestros clientes en el cumplimiento de la normativa, tanto para la obtención de los permisos y licencias para el funcionamiento de las actividades de las instalaciones, como para garantizar la seguridad de las personas y la preservación del medio ambiente.

PROJECTES R+D+i

Apostem per la investigació i la innovació com a motor de creixement, tant per la societat com pel nostre coneixement professional i personal. Participem en diversos projectes en el marc del finançament europeu i estatal.

El nostres Projectes

Socis d'ARCbcn

Socio – Director General

Socio – Director Técnico. Jefe de departamento de Ingeniería de Proyectos y Consultoría Técnica

Socia – Directora de departamento de Consultoría Energética y Sostenibilidad

Socio – Director de departamento de Consultoría Legal

Equipo ARCbcn

ARCbcn cuenta con un equipo de 35 profesionales con amplia experiencia y formación específica en los campos de la ingeniería y la consultoría energética, para dar el mejor servicio a nuestros clientes y la mayor calidad a nuestros proyectos. El equipo cuenta con diferentes perfiles académicos, la mayoría de ellos ampliados con posgrados y másteres técnicos, de project management y de gestión empresarial, de reconocidas universidades y escuelas de negocios.

Alguns dels nostres Clients

Vols treballar amb nosaltres?

Professionalitat, coneixement, cohesió , innovació, compromís.

Tu també  comparteixes aquests valors?

Español