Els nostres serveis

Som un estudi d’enginyeria dedicat al disseny de sistemes tècnics avançats en els diferents camps de l’enginyeria i la consultoria. Elaborem tots els projectes analitzant les necessitats dels nostres clients per aconseguir la millor solució, oferint tota l’experiència professional per assolir la màxima garantia d’èxit. La nostra enginyeria destaca per oferir al client un servei personalitzat, de qualitat i de compromís.

Satisfem les necessitats i preocupacions dels clients de manera molt personalitzada i amb projectes molt ad hoc en el món de les instal·lacions, l’energia i la sostenibilitat.

Treballem en els sectors: sector sanitari – científic,  oficines i equipaments, hotels i residències, patrimoni cultural, educatiu, esportiu, comercial, habitatges, data centers, industrial, infraestructures i smarts cities.  

Ingeniería de Proyectos

A partir de las necesidades de nuestros clientes, así como del uso de los diferentes parámetros que afectan las instalaciones, diseñamos, planificamos, coordinamos y dirigimos todos nuestros proyectos pensando en su futuro.

CONSULTORÍA TÉCNICA

Ayudamos a nuestros clientes a diseñar y desarrollar la mejor estrategia según sus necesidades técnicas, desde una vertiente de partnership aportando nuestro know how y valores para su éxito.

CONSULTORIA ENERGÈTICA

L’energia és el nostre motor de coneixement, aportem el nostre know how per a la màxima optimització i la millor estratègia energètica de les instal·lacions dels nostres clients.

CONSULTORIA DE SOSTENIBILITAT

És el nostre compromís aportar les solucions més sostenibles per a la preservació del medi ambient. Acompanyem als nostres clients per a que puguin òptimament aportar el millor d'ells mateixos per contribuir a un món millor.

CONSULTORÍA LEGAL

Asesoramos a nuestros clientes en el cumplimiento de la normativa, tanto para la obtención de los permisos y licencias para el funcionamiento de las actividades de las instalaciones, como para garantizar la seguridad de las personas y la preservación del medio ambiente.

PROJECTES R+D+i

Apostem per la investigació i la innovació com a motor de creixement, tant per la societat com pel nostre coneixement professional i personal. Participem en diversos projectes en el marc del finançament europeu i estatal.

Español