Qui som?

ARCbcn és una empresa conscient de la seva responsabilitat per fer un món millor i de les necessitats dels seus clients per a portar a terme els seus objectius.

“Som una empresa de valors per aportar valor“

Estem cada vegada més immersos en un entorn VUCA (volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat, de les seves sigles en anglès) on el desenvolupament tecnològic està més present amb un creixement exponencial.

Això fa que el mercat necessiti empreses àgils, capaces d’adaptar-se a les noves necessitats i disposades a estar en continu aprenentatge per oferir el millor coneixement i les millors solucions possibles als seus clients.

ARCbcn és una empresa àgil, flexible, de valors i coneixement, gràcies al lema Life Long Learning (aprenentatge continu) per a un món millor.

Som una empresa de valors per aportar valor
ARCbcn
Equip

Visió

El respecte pel medi ambient i un mercat global i competitiu demanaran empreses especialitzades, amb alta capacitat d’adaptació i coneixement en tecnologies en constant evolució, en un ecosistema d’aliances estratègiques.

Missió

Aportar coneixement, innovació i serveis de qualitat, d’alt valor afegit, per a la millora de la seguretat, el confort de les persones i la preservació del medi ambient, des de l’enginyeria i la consultoria.

Valors

CONEIXEMENT, CONFIANÇA, COMPROMÍS, EMPATIA, INNOVACIÓ, MEDI AMBIENT, PROFESSIONALITAT, PROXIMITAT i QUALITAT

NARCIS ARMENGOL

Socio – Director General

ENRIC ROS

Socio – Director Técnico. Jefe de departamento de Ingeniería de Proyectos y Consultoría Técnica

ESTHER IZQUIERDO

Socia – Directora de departamento de Consultoría Energética y Sostenibilidad

GUSTAVO CRESPO

Socio – Director de departamento de Consultoría Legal

L'empresa

Reproducir vídeo

ARCbcn va néixer l’any 2012 amb la fusió entre les companyies Armengol Enginyers i RC Enginyers. El nostre nom ARCbcn està inspirat en la paraula “ARC”, com a símbol de connexió, el nexe d’unió entre la fusió dels dos noms i com a concepte bàsic a l’enginyeria.

La nostra experiència al llarg dels anys ens ha fet ser una empresa de referència, especialment a Barcelona, en l’àmbit de l’enginyeria, la consultoria d’instal·lacions, la consultoria legal, la consultoria d’energia i medi ambient, i els projectes R+D.

ARCbcn vol portar el seu coneixement i valor d’empresa de Barcelona al món, és per aquest motiu que ARCbcn treballa amb una xarxa de col·laboradors arreu del planeta que permet poder compartir coneixement i aportar valor.

L'equip

L’actiu: una àmplia experiència en els sectors de l’enginyeria i de la gestió de projectes. ARCbcn compta amb un equip de professionals amb àmplia experiència i formació específica en els camps de l’enginyeria i la consultoria energètica, per tal de donar el millor servei als nostres clients i la major qualitat als nostres projectes.

L’equip compta amb diferents perfils acadèmics, la majoria d’ells ampliats amb postgraus i màsters tècnics, de project management i de gestió empresarial, de reconegudes universitats i escoles de negocis.

0
Socis
0
Treballadors
% 0
Dones
+ 0
Clients
+ 0
Projectes

Responsabilitat social corporativa

Estem compromesos amb les necessitats del nostre entorn social, medi ambiental i econòmic.

Contribuïm de manera responsable al desenvolupament del nostre entorn.

Treballem conscientment per contribuir al compliment dels objectius de desenvolupament sostenible. El foco de la nostra feina es troba entorn els objectius d’energia i sostenibilitat com: 13. Acció pel clima,  7. Energia assequible i no contaminant, 6. Aigua neta i sanejament  i 11. Ciutats i comunitats sostenibles.

Pel que respecta a les persones treballem per aconseguir la igualtat entenen la riquesa de la diversitat, de manera que al nostre equip com a empresa d’enginyeria consultoria comptem amb un 30% de dones. El que correspon contribuir l’assoliment dels objectius: 5. Igualtat de gènere i 10. Reducció de les desigualtats.

Forma part de les nostres passions educar i sensibilitzar en la importància d’un bon ús de l’energia i la sostenibilitat, treballant per aconseguir l’objectiu 4. Educació de Qualitat. 

Tenim clar que el coneixement i la innovació són aspectes claus per a l’evolució de la societat, de manera que apostem per contribuïr en l’assoliment dels objectius: 9. Indústria, Innovació i Infraestructura i 8. Treball decent i creixement econòmic.

Vols treballar amb nosaltres?

Professionalitat, coneixement, cohesió, innovació, compromís.

Tu també  comparteixes aquests valors?

Español