5 de desembre de 2022

Aquestes últimes setmanes s’ha incorporat a l’equip el Roger Olivé, com a primer desenvolupador d’ARCbcn, i la Marta Gutierrez com a nova projectista especialista en incendis del departament Legal.

Qui és el Roger Olivé?

El Roger Olivé és enginyer industrial per l’ETSEIB i enginyer aeronàutic per l’ISAE-Supaero de Toulouse. Acumula experiència tant en una empresa de disseny i fabricació de motors d’avió com en una multinacional com a desenvolupar de nous models d’impressores 2D a gran format.

Tot i ser de Barcelona de tota la vida i haver viscut a Toulouse i a París durant un temps, reconeix que li encanta la muntanya i la seva tranquil·litat. A més, li encanta practicar qualsevol esport; ja sigui córrer, anar en bicicleta, fer natació, escalada… Ara està aprenent a fer snow i el seu proper repte és atrevir-se a fer alpinisme!

Qui és la Marta Gutierrez?

La Marta Gutierrez va estudiar Interiorisme a la coneguda escola d’art i disseny Llotja. Un cop va acabar els estudis, ha estat treballant en la mateixa enginyeria d’instal·lacions on s’ha especialitzat en projectes bàsics de prevenció d’incendis, llicències ambientals i s’ha format en autocad, Revit i programes d’ofimàtica.

Viu a Rubí i, com el Roger, li encanten els esports de risc! Destaca que tot el que tingui a veure amb el món de l’art li desperta curiositat i considera que és una persona molt activa i enèrgica, per aquest motiu no té por als nous reptes.

Benvinguts a l’equip!