Enguany el fabricant ha reconegut el projecte del Museu d’Història de Barcelona com el segon millor projecte d’instal·lacions de fins a 200 kW.

21 de novembre de 2023

Dels reconeguts Premios 3 Diamantes en el sector de les instal·lacions, ARCbcn-WATTEGA és guanyador “Oro” per tercer any consecutiu. En la seva novena edició, la renovació del Museu d’Història de Barcelona, amb Tomàs Morató en arquitectura i ARCbcn en instal·lacions, ha estat reconegut amb el premi d’Oro com el segon millor projecte amb tecnologia de Mitsubishi Electric de fins a 200 kW.

El reconeixement s’ha fet públic aquest dilluns al Teatro Real de Madrid en una gala d’entrega de premis presentada pel jove periodista Matías Prats Chacón.

Jordi Cadenas, director d’Operacions d’ARCbcn-WATTEGA, ha sortit a rebre el premi com a cap del projecte. El jurat dels premis ha reconegut del projecte l’adequació i modernització de les instal·lacions i ventilació del complex museístic, millorant l’eficiència energètica i el confort dels visitants.

La Torre Watson, de ACIX Consultoría Técnica, i la Sala de Circulares Textiles de BUFF, d’ACK INGPRO, han estat els projectes guardonats com “Diamantes” en la categoria de més de 200 kW i fins a 200 kW, respectivament.