Amb aquesta acció es reforça el compromís i l’interés d’ARCbcn i ERF d’operar sota els mateixos objectius; accelerar la transició ecològica des de la innovació i el coneixement tecnocientífic. 

Dijous 27 de desembre de 2023

Les empreses de WATTEGA (ARCbcn & ERF) acaben l’any amb dues grans notícies. Per una banda, s’ha constituït l’empresa WATTEGA SL, que consolida la unió empresarial que vam iniciar a principis d’any i que engloba l’enginyeria Armengol & Ros Consultors I Associats SLU i la consultoria ERF Energia i Sostenibilitat SLU sota el mateix paraigua. Aquesta nova societat respon l’interès d’operar conjuntament alhora que es comparteixen els mateixos objectius i valors; volem accelerar la transició ecològica des de la innovació i el coneixement tecnocientífic.  

Per una altra banda, per intensificar el projecte empresarial WATTEGA i potenciar encara més el coneixement i els serveis integrants d’ambdues organitzacions, ens hem traslladat conjuntament al centre de Barcelona.   

Via Laietana 54, Principal 

08003 Barcelona

Les dues empreses canvien d’adreça però continuaran operant amb els seus respectius noms, CIF i responsables.    

Aprofitem la il·lusió d’aquest nou projecte que engeguem per desitjar-te unes bones festes i un 2024 il·lusionant ple d’energia i nous reptes que avancin en la sostenibilitat de la nostra societat.