• Propietat: Confederació Comissions Obreres de Catalunya
  • Arquitecte: Julian Galindo
  • Any d’actuació: 2019 – 2020
  • Superfície construída: 18.000 m² (edifici) 1.200 m² (planta baixa)

Enginyeria de projectes

Projecte executiu per la reforma de la zona de rotonda de la planta baixa de l’edifici de la seu de Catalunya de CCOO i renovació de tot el sistema de clima per aquesta planta incloent la sala d’actes i previsió pel hall sencer. El projecte inclou el disseny i càlcul de les instal·lacions de clima, electricitat i senyals febles de la nova sala d’actes de la rotonda, així com la renovació de tot el clima de la sala d’actes principal. A nivell general s’ha realitzat un disseny escalable de clima per tot l’edifici que permetrà, en futures fases, integrar tot el clima en una única instal·lació.

Consultoria Tècnica

Estudi i redacció d’un pla director general d’instal·lacions per l’edifici seu de CCOO. Es tracta d’un pla estratègic per tal renovar i actualitzar les instal·lacions amb l’objectiu de convertit-lo amb un edifici intel·ligent d’alta eficiència.

ca