El nostre despatx ha estat l’escollit per ser l’enginyeria encarregada d’executar els projectes bàsics, executius i direccions d’obra de quatre grans projectes de l’àmbit sanitari. Per una banda, durem a terme la reforma de la unitat d’hospitalització pediàtrica a la segona planta de l’Hospital Materno-Infantil de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. La reforma suposa un total de 936m² destinats a hospitalització on farem el projecte executiu, el pla de control de qualitat, el pla de gestió de residus, la redacció de projecte d’activitats i la certificació energètica.

També, a la Unitat de Psiquiatria Infantil i Adolescència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, amb una superfície total de 400m², realitzarem la redacció del projecte executiu, pla de control de qualitat, pla de gestió de residus, redacció de projectes d’activitats, certificació energètica i direcció d’obra.

Per altra banda, també hem guanyat el concurs per a la reforma de la Unitat de Cardiologia a la novena planta de l’Annex de l’Hospital General de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron. Suposa un total de 1.362m², dels quals el 50% estaran destinats a àrea crítica, 25% en àrea de diagnosi i el 25% restant a consultes. Hi farem el projecte executiu, el pla de control de qualitat, el pla de gestió de residus, la justificació de compliment PCI, el projecte d’activitats i la certificació energètica.

Per últim, durem a terme la redacció del projecte bàsic i adequació de la llicència ambiental de la fase III del laboratori territorial de la gerència territorial metropolitana sud de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Un total de 1400m² a planta i 1.100m² de planta tècnica.

Àmplia experiència en el sector sanitari

En els últims deu anys, diversos hospitals del sector públic i privat han escollit la nostra enginyeria i consultoria per ser la responsable de dur a terme els projectes executius i direccions d’obres de les seves noves instal·lacions, com són un exemple, el Parc Sanitari Pere Virgili, l’Hospital Germans Trias i Pujol o l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. En aquesta ocasió, ARCbcn torna a repetir com a client l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i l’Hospital Universitari de Bellvitge, on hem dut a terme recentment serveis d’enginyeria de projectes i de consultoria legal.