La nostra enginyeria i consultoria creix amb el Bilal, que liderarà el l’spin off Plug&Chain, i l’Agustina, que s’incorpora com a nova projectista d’activitats a Consultoria Legal.

19 de maig de 2022

Aquesta setmana s’ha incorporat al despatx el Bilal Fares per liderar i gestionar el Plug&Chain, l’spin off d’ARCbcn que desenvoluparà una eina per a la gestió de l’autoconsum compartit de les energies renovables, i l’Agustina Fernández, com a nova projectista d’activitats i PCI al departament Legal. 

Qui és el Bilal?

El Bilal acumula sis anys d’experiència com enginyer elèctric en xarxes elèctriques, fotovoltaiques i sistemes d’informació geogràfica. A més, l’any passat, va estar treballant en el sector “Education Management” sobre energies renovables mentre estudiava un MBA.

Va néixer al Líban, un país de l’est del mediterrani conegut pel seu menjar i l’oci nocturn. Fa tres anys que va decidir quedar-se a viure a Barcelona, ciutat que l’ha captivat 100% i on vol aprendre la seva llengua oficial.

Entre els seus interessos, ell destaca la Fórmula 1 i el futbol, el qual practica setmanalment organitzant partits amb amics.

Qui és l’Agustina?

Ja fa més de deu anys que l’Agustina treballa en el sector de la construcció duent a terme projectes d’activitats, projectes de retail i projectes d’instal·lacions. Col·laborant tant amb equips d’enginyeria com d’arquitectura.

El que més li agrada fer en el seu temps lliure és estar amb la seva família passejant per la platja mentre menja un gelat.

Tot i que per descarregar i carregar les energies fa hoquei sobre herba, esport que practica des de ben petita.

A més… també amaga dots artístics: li encanta el disseny i és creativa i artista autodidacta.

Benvinguts als dos! 👏😊