ARCbcn ha estat l’enginyeria d’instal·lacions encarregada de la nova unitat que integra la darrera tecnologia sanitària.

12 de maig de 2022

Aquest dijous s’ha presentat la nova UCI de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Es tracta de la fase 1.1 del projecte de reforma de les UCIs de la primera planta de l’hospital per a la construcció de 12 boxs amb dispositius mèdics de tractament i monitorització d’última generació. ARCbcn ha estat l’enginyeria d’instal·lacions i Cantallops Vicente Arquitectes l’estudi d’arquitectura d’aquest macro projecte que compta amb una inversió d’obra de més de tres milions i mig d’euros i dos milions d’euros en equipaments.

El projecte es completarà amb la fase 1.2 que inclourà espais annexos (sales, despatxos, sales de treball i magatzems), una àrea per a familiars de pacients i els dormitoris per al personal sanitari que es troba en guàrdia. Més endavant, tindrà pas la fase 2 del projecte que suposarà un increment de 12 unitats de boxs i dos controls nous d’infermeria.

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, acompanyat de la delegada territorial del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, de la gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona i directora dels serveis territorials de Salut a Tarragona, Dolça Cortasa, ha presentat la nova UCI, aquest dijous 11 de maig

Segons ha afirmat Argimon en la presentació, la nova UCI no és només la infraestructura de 12 boxs amb la darrera tecnologia, sinó també la incorporació “d’intel·ligència artificial que ens ajuda en la predicció de diagnòstics”.

Font: ICS Camp de Tarragona


Projecte
Hospital Joan XXIII


0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *