Més de 170 professionals del sector de l’enginyeria de les instal·lacions, l’energia i la innovació participen en la gran festa #ENFEM10 d’ARCbcn

30 de setembre de 2022

Amb motiu del desè aniversari d’ARCbcn i amb la voluntat de reunir l’ecosistema de les instal·lacions després d’una llarga pausa social produïda per la COVID-19, el passat 22 de setembre es va organitzar l’acte #ENFEM10 a l’emblemàtic edifici del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Hi van participar més de 170 professionals del sector de l’enginyeria d’instal·lacions, l’energia, la innovació i l’arquitectura.

L’alcaldessa Ada Colau, interpretada per la reconeguda actriu Agnès Busquets del programa Polònia, va donar el tret de sortida a l’acte anunciant a ARCbcn com nou pregoner de les festes de la Mercè 2022. L’alcaldessa va felicitar la trajectòria consolidada del despatx i per haver aconseguit alhora ser una enginyeria referent a la ciutat de Barcelona. També va subratllar amb entusiasme que el 35% dels membres de l’equip siguin dones i es continuï amb la voluntat de fer créixer aquesta xifra. Tot seguit, els socis d’ARCbcn, Narcis Armengol, Enric Ros, Esther Izquierdo i Gustavo Crespo, van dirigir-se a tots els assistents per agrair-los els anys de confiança i per no haver-se volgut perdre un acte tan significatiu per a l’empresa. Més tard, van aparèixer nous personatges del programa Polònia, la Laura Borràs i la Carme Ruscalleda. L’exdiputada va repassar algunes de les principals obres d’ARCbcn i va fer riure a tot el públic recordant les diferències a l’hora de treballar entre els arquitectes i els enginyers. La famosa cuinera va explicar el menú del sopar i va felicitar el despatx per apostar per la innovació en els seus projectes.

Les dues van posar a prova al públic fent-los jugar al Kahoot amb preguntes sobre els seus discursos. Les beneficiares del joc van emportar-se un lot experiència a l’Abadia de Montserrat i un bono experiència Daikin per gaudir d’una estada en algun castell, monestir o molí de vent d’Espanya.

Durant el sopar, el públic va poder gaudir de la música en directe del grup Old Shanela que va animar als assistents fins al punt de fer-los sortir a ballar davant l’escenari.

La festa va ser possible gràcies a les seves empreses patrocinadores:

  • Aldingás, fabricació i venda de calderes. 
  • Daikin, solucions tecnològiques d’aire condicionat, calefacció, refrigeració i ventilació. 
  • Madel, disseny i producció de difusors d’aire. 
  • Protec, serveis integrals en projectes i instal·lacions de sistemes de seguretat. 
  • Signify (abans Philips Lighting), productes, serveis i sistemes d’il·luminació. 
  • Soler&Palau, sistemes de ventilació per a la millora de la qualitat d’aire interior. 

I les empreses col·laboradores: IMI Hydronic Engineering, Abadia de Montserrat, Estrella Damm i Cafès Novell.

Aquests 10 anys culminen amb un gran acte per celebrar una dècada de creixement positiu, ocupació dingna i productivitat mitjançant la innovació i talent jove, com ens fa recordar l’ODS 8 de les Nacions Unides.

Per molts anys, ARCbcn!

Galeria d’imatges