Aquest setembre s’incorporen a l’equip d’ARCbcn l’enginyer Xavier Cascales, la periodista Núria Torreblanca i l’enginyer Francesco Milani

Xavier Cascales, enginyer amb llarga trajectòria en l’àmbit de l’enginyeria de les instal·lacions, s’incorpora aquest mes de setembre a l’equip d’ARCbcn com a projectista. També ho fa Núria Torreblanca, periodista especialitzada en Màrqueting, que torna al despatx per liderar la Comunicació i Màrqueting del despatx. En l’àrea d’R+D+i d’ARCbcn s’incorpora com a project manager Francesco Milani, enginyer energètic de procedència italiana.

Xavier Cascales:

És enginyer tècnic industrial, amb especialitat mecànica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ja suma quinze anys d’experiència en l’àmbit de l’enginyeria de les Instal·lacions, especialment desenvolupant les especialitats d’Elèctrica i Senyals Febles.

Durant la seva trajectòria professional, ha participat en nombrosos projectes, des del disseny inicial, càlcul, direcció d’obra, posada en marxa i legalització de les diferents instal·lacions projectades.

Ara, s’ha incorporat al despatx com a projectista de l’equip del Jordi Cadenas. Entre les tasques que desenvoluparà, s’hi destaquen; la redacció de projectes d’instal·lacions amb intensificació en l’àmbit elèctric i la redacció de projectes específics com legalitzacions d’instal·lacions

Núria Torreblanca:

És periodista amb un màster universitari d’Estratègia i Creativitat Publicitàries per Blanquerna-URL. Després de tres anys treballant en el departament de Comunicació de la mateixa institució on va estudiar, feina que compaginava col·laborant amb el nostre despatx, ara s’incorpora a ARCbcn a temps complet per liderar el departament de Comunicació i Màrqueting. Entre les seves tasques, s’hi destaquen: l’elaboració dels Plans Estratègics de Comunicació i Màrqueting, la pàgina web, les xarxes socials, la redacció de notícies i les presentacions corporatives d’ARCbcn.

Francesco Milani:

És enginyer energètic amb el MSc “Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems” de la UPC i KTH (Estocolm). Va realitzar el TFM titulat “Dutch business case: household’s electricity self-consumption maximisation through smart storage and energy flows” sobre un autonconsum d’electricitat en els habitatges. Posteriorment, ha treballat durant un any com a Smart Building Engineer a una startup d’Àmsterdam.

Entra al despatx com a Project Manager R+D Smart Services. Entre les seves funcions en l’àrea R+D+i d’ARCbcn, s’hi destaquen el projecte Hypergrid, projecte europeu que lidera ARCbcn, i Plug&Chain, projecte nacional que també lidera ARCbcn.