Neix una unió que ens permetrà assolir projectes més innovadors i complexos, i que tenen com a missió l’avenç cap a la sostenibilitat de la nostra societat.  

22 de febrer de 2023

Aquest 2023 fem un pas ferm i decisiu en el nostre propòsit cap a la sostenibilitat. Perquè ens ho creiem i perquè volem ser un generador real de canvi que aporti resultats positius tangibles. Per aquest motiu, hem arribat a un acord d’unió entre l’enginyeria ARCbcn i la consultoria d’energia i sostenibilitat ERF per construir plegats un projecte empresarial sòlid que permeti potenciar el coneixement i els serveis integrats de les dues organitzacions. Aquesta sinergia ens permetrà assolir projectes encara més innovadors i complexos, i que tenen com a missió l’avenç cap a la sostenibilitat de la nostra societat.  


És una aposta segura i coherent amb la trajectòria professional d’ambdues empreses. Suposa una millor diversificació dels nostres serveis i una ampliació de coneixement que impactarà positivament als professionals de les dues empreses i als projectes i serveis que oferim als nostres clients.   
  
Esperem que la il·lusió que tenim per engegar aquest projecte comú sigui compartit entre la nostra xarxa de clients i col·laboradors. 

ERF, la transformació sostenible 

ERF Energia i Sostenibilitat és una consultoria independent d’energia, medi ambient i sostenibilitat amb més de 25 anys de trajectòria en el mercat nacional i internacional que té per missió ajudar i acompanyar a empreses i institucions en el seu camí cap a la seva transformació sostenibilista. 

Va ser fundada el 1994 per Ramon Folch, socioecòleg, i Núria Doladé. L’any 2022 ha culminat el relleu en la direcció i la propietat de l’empresa. Ivan Capdevila, Director general des de 2016, ha esdevingut l’únic soci de la companyia, en una transició òptima que ha garantit la continuïtat de l’empresa i el manteniment dels seus valors fundacionals.  

Amb una visió sistèmica i un enfocament transversal, ERF ofereix conceptes innovadors i solucions pràctiques i eficaces. Un equip de 16 professionals de múltiples disciplines (enginyers, biòlegs, arquitectes, ambientòlegs, experts en comunicació…) treballa en eficiència energètica, construcció sostenible, certificacions ambientals, ciutat sostenible, biodiversitat, naturalització urbana i neutralitat climàtica.