HIBRID-E

HIBRID-E té la intenció de contribuir en la transició energètica d’Espanya així com en el desenvolupament de les energies del segle XXI. El projecte investiga i crea un sistema tecnològic innovador que permet fer front a la complexitat creixent dels sistemes i el subministrament energètic de manera més eficient. Se centra en sistemes d’emmagatzematge i recuperació d’energia produïda amb fonts renovables, la participació activa del consumidor final i l’augment de l’autonomia a les cadenes de valor, entre d’altres.

El seu objectiu principal és reforçar les capacitats tecnològiques per a l’autonomia energètica sostenible, abordant el repte de generar una solució tecnològica innovadora que permeti l’optimització, hibridació, emmagatzematge i gestió de xarxes per a la integració d’energies renovables.

HIBRID-E és una col·laboració entre les empreses EURECAT, IDP, NVISION, S&C i nosaltres, ARCbcn. En el nostre cas, liderem el marc estratègic per a la hibridació de sistemes d’energia multivectorial.

  • Anys: 2022 – 2026
  • Finançament: Ministeri de Ciència i Innovació, CDTI
CA