Ruiz disposa d’una àmplia experiència en instal·lacions mecàniques per ambients controlats

4 de novembre de 2021

Aquesta setmana s’ha incorporat a l’enginyeria i consultoria d’ARCbcn el projectista Eric Ruiz, que entra al departament de projectes de l’equip de Jordi Cadenas. La seva experiència se centra com a projectista en instal·lacions de climatització i mecàniques, tant pels seus estudis com per l’experiència professional adquirida. S’hi destaquen els seus coneixements tant a escala física de les instal·lacions, a l’haver treballat com a instal·lador, com a escala tècnica pels estudis realitzats i l’experiencia d’oficina tècnica.

La seva trajectòria

La seva trajectòria professional va començar com a tècnic instal·lador durant cinc anys fins a convertir-se en Oficial de 1a, aquesta va ser la motivació que el va portar a començar la seva formació en el sector de l’enginyeria. Ha estudiat Enginyeria Mecànica a la Universitat de Girona, diversos cursos d’especialització en climatització, un CFGM com a tècnic d’instal·lacions tèrmiques i de fluids i un CFGS en projectes d’instal·lacions tèrmiques. Actualment, s’està formant en BIM Manager a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Anteriorment a ARCbcn, ha treballat a Global Engineering Control Environment (GECE), empresa dedicada principalment al disseny i execució d’edificis per a la producció farmacèutica. Les funcions que duia a terme a GECE eren com a projectista al departament d’Estudis i Projectes, desenvolupant projectes de climatització, especialment per al sector farmacèutic i cosmètic.