Recinte històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

  • Property: Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
  • Architect Ramón Godó Dilme i Ferre (pavelló Operacions), Xavier Guitart Tarrès (pavelló Sant Leopold)
  • Years: 2011 – 2018
  • Superfície construïda: 82.900 m²

Estalvi

Pavelló Operacions:
76.500 kWh/any
25 Tn CO2/any

Pavelló Leopold:
93.600 kWh/any
31 Tn CO2/any

Project Engineering

Rehabilitació de les instal·lacions a la planta subterrània del pavelló central (on es fan les operacions) del recinte històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Previsió de plantes superiors i conjunt de galeries que comuniquen els diferents pavellons de l’hospital amb l’objectiu d’obrir-los al públic per conèixer la història del recinte.

Restauració del Pavelló de Sant Leopold situat dins del recinte històric del complex de l’antic hospital. Edifici dotat d’instal·lació geotèrmica.

Instal·lacions de CCTV, Anti intrusió, Control d’accés, Intercomunicació i Integració al Centre de Control de Seguretat. Inclou tot el Recinte Modernista i les infraestructures de tots els sistemes de seguretat i telecomunicacions de tots els pavellons, incloent-hi la xarxa fibra òptica, les infraestructures de telecomunicacions, CPD’s i xarxa Wifi.

Valoració d’ofertes tècniques i elaboració d’informes tècnics de valoració de diverses licitacions corresponents a l’externalització dels serveis necessaris per al funcionament del Recinte Modernista de la Santa Creu i Sant Pau. Entre altres: servei de neteja i recollida interna de residus, manteniment preventiu i correctiu de l’equipament audiovisual, manteniment de les instal·lacions, conducció d’esdeveniments, gestió energètica i manteniment milloratiu de les instal·lacions.

Legal Consulting

Consultoria legal i operativa documental de les obres del Recinte Modernista.

ARCbcn ha realitzat el servei de suport a la recepció documental (legal, operativa, tècnica i gràfica) de totes les instal.lacions de les obres realitzades  (revisió, classificació, endreçat, checklist i seguiment) en el recinte.

Llicència d’activitats del Pavelló Sant Leopold i del Pavelló d’Operacions.

Consultoria Energètica i de Sostenibilitat

Certificació LEED GOLD per New Construction & Major Renovation de la restauració del Pavelló central i certificació LEED SILVER de la restauració del Pavelló Sant Leopold.

Commissioning Authority de la certificació LEED del Pavelló d’Operacions i del Pavelló Sant Leopold.

Es realitza la recepció d’instal·lacions i el seguiment de l’obra per tal de que aquesta compleixi amb els requeriments i els objectius fitxats en l’estratègia de certificació LEED.

en_GB