Donem la benvinguda a la Marta Peiró, nova responsable de concursos d’ARCbcn, i al Llorenç Camps, que s’afegeix com a cap de projectes en el departament d’Enginyeria de Projectes.

La Marta Peiró té una llarga trajectòria en el món de l’enginyeria i les licitacions. Ha treballat durant quinze anys donant suport tècnic, en recursos humans, en prevenció de riscos laborals i en concursos en un despatx d’enginyeria. A més, ha treballat durant els dos últims anys en una empresa de coaching i formació mindfulness per a empreses realitzant licitacions. Ara aterra a ARCbcn per ser la responsable de concursos i licitacions, i per donar suport al departament d’Administració.

El Llorenç Camps és enginyer industrial i enginyer tècnic industrial mecànic. Acumula disset anys d’experiència en direcció d’obres i coordinació de projectes d’instal·lacions en l’edificació, entre les quals destaquen projectes dels àmbits d’oficines i l’administració, equipaments públics (escoles, centres penitenciaris, jutjats…) i hotels. Aquest mes ha arribat per ser nou project manager al departament d’Enginyeria de Projectes, que està liderat per l’Enric Ros i coordinat pel Jordi Cadenas.

Benvinguts a bord!