Barcelona Institute Science of Technology

  • Propietat: Ajuntament de Barcelona / Generalitat de Catalunya / Univeristat Pompeu Fabra
  • Arquitecte: Barozzi Veiga
  • Any d’actuació: 2022
  • Superfície construïda: 24.700 m²

Enginyeria de projectes

Projecte bàsic, projecte executiu del nou edifici Barcelona Institute Science of Technology (BIST) dissenyat per l’estudi d’arquitectes Barozzi Veiga. El nou edifici es caracteriza per una sèrie d’espais oberts i transparents per establir connexions entre els més de 500 investigadors que acollirà el BIST i la ciutat de Barcelona.

El BIST és el primer projecte de la iniciativa Ciutadella del Coneixement, un node de recerca i innovació que se situarà a l’Antic Mercat del Peix, adjacent al Parc de la Ciutadella, i que suposa una de les iniciatives més importants de transformació urbanística en la ciutat de Barcelona.

Consultoria Legal

Projecte de Llicència Ambiental on es justifica tot el compliment de les normatives ambientals i l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda.

Projecte annex de Protecció Contra Incendis on es justifica el compliment de la normativa de seguretat i protecció contra incendis (sectorització, evacuació, instal·lacions PCI, accessibilitat de bombers, resistencia al foc estructura…).

Consultoria de Sostenibilitat

Coordinació de la certificació LEED.

ca